Χορευτική παράσταση «Το φάντασμα της όπερας» από τα τμήματα της ΠΡΟΟΔΟΥ


Σάββατο 5 Μαρ 2011. Το εφηβικό τμήμα του μοντέρνου χορού έδωσε μια μοναδική - μαγική  παράσταση με τίτλο «Το φάντασμα της όπερας» του Andrew Lloyd Webber. Τα παιδιά μαζί με τη δασκάλα τους Βερονίκη Δαλάτση δούλεψαν σαν επαγγελματίες  και κατάφεραν να δώσουν μια άρτια παράσταση σε όλα τα επίπεδα. Μια παράσταση φρέσκια, γεμάτη ενέργεια, ζωή, μουσική, χορό.
Κατά γενική ομολογία ο πήχης ανέβηκε ψηλά μ αυτή την εκδήλωση. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε δικαιολογημένα, αφού τον συνεπήρε το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που κυριαρχούσαν πάνω στη σκηνή.
Κρίμα που αυτή η παράσταση δεν παρουσιάστηκε και σε άλλες σκηνές, ώστε να είχε τη δυνατότητα περισσότερος κόσμος να απολαύσει την δημιουργικότητα και το πάθος αυτών των παιδιών. Πήραν μέρος: Βαγγελιώ Κολλιάρου, Βιργινία Παπαδοπούλου, Πόπη Αμπανούδη, Ειρήνη Μηνιώτη, Πόπη Καρανικόλα, Βιργινία Ευαγγελινού, Νίκος Χισενάι, Άννα Ξυλά, Αντώνης Ζαββέλης, Ελένη Φακούδη, Ισιδώρα Παλαύρα, Βούλα Χισενάι, Ειρήνη Μάντικα, Κέλλυ Μπακούλη. Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Φράσκο που παρά το φόρτο εργασίας που είχε, προθυμοποιήθηκε αμέσως να φτιάξει δωρεάν και να μας προσφέρει το υπέροχο σκηνικό της παράστασης.