Παρουσίαση του βιβλίου της κ. Ελένης Συράκη

    Σάββατο 1 Αυγ 2009. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σωματείου μας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Συράκη με τίτλο «Κλεμμένος Χρόνος». Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα όπου μέσα σ’ αυτό φαίνεται η ιδιαίτερη αγάπη της κ. Συράκη για το χωριό της, την Καλλιμασιά. Το βιβλίο παρουσίασαν ο κ. Γιάννης Κολλιάρος και ο κ. Δημήτρης Μελαχροινούδης, ενώ αποσπάσματα διάβασαν ο Κοσμάς μανές και η Κατερίνα Συράκη. Όσοι έσπευσαν να διαβάσουν το μυθιστόρημα, ενθουσιάστηκαν από την πρώτη επαφή και σε πολλούς έφερε αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια και τους πλημμύρισε με συναισθήματα.
Η συμμετοχή των Καλλιμασιωτών, και όχι μόνο, ήταν μεγάλη δείχνοντας μ΄αυτό τον τρόπο ότι ξέρουν να τιμούν τους ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο τους.
Και είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για την Καλλιμασιά που η Ελένη Συράκη έγραψε αυτό το πανέμορφο και χαρισματικό βιβλίο, παρουσιάζοντας το στον τόπο που γεννήθηκε. Ευχόμαστε στη συγγραφέα δύναμη και υγεία ώστε να μας χαρίσει κι άλλα τέτοια δημιουργήματα στολίζοντας τις βιβλιοθήκες μας.