Παράσταση από τη θεατρική μας ομάδα


Κυριακή 29 Ιουλ και 5 Αυγ 2012. Η θεατρική ομάδα της Καλλιμασιάς και Κοινής παρουσίασαν στην Κοινή(29/7) και στην Καλλιμασιά( 29/7 & 5/8) την εκδήλωση «Ας Θυμηθούμε τα παλιά». Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στα πλαίσια της επετείου για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Χίου. Πρόκειται για μια θαυμάσια παράσταση που περιελάμβανε ποιήματα του Γ. Σουρή, θεατροποιημένα χιώτικα ανέκδοτα του Γ. Κολλιάρου και καραγκιόζη με ηθοποιούς σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κολλιάρου.
Η θεατρική ομάδα των δυο σωματείων πιστή στο ραντεβού της συνεχίζει να προσφέρει γέλιο στον κόσμο που έχει τόσο ανάγκη τις μέρες αυτές. Και το κοινό όμως δείχνει  απλόχερα τη συμπάθεια και την στήριξη αυτής της προσπάθειας γεμίζοντας ασφυκτικά κάθε φορά τους χώρους όπου παιζόταν. Μοναδικός στόχος της ομάδας αυτής είναι να τιμήσει τα χωριά της και να δώσει στιγμές χαράς και αισιοδοξίας στους κατοίκους. Αυτό φαίνεται να το καταφέρνει δίνοντας στα μέλη της ομάδας μεγάλη ικανοποίηση και όρεξη για να συνεχίσουν.
Εμπνευστής της παράστασης και σκηνοθέτης ο Γιάννης Κολλιάρος. Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Κώστας Καλαμωτούσης, Τόνια Γανιάρη-Λεοντσίνη, Χρυσάνθη Στέκα, Κατερίνα Συράκη, Βαγγελιώ Σωτηράκη –Γριμπαμπή, Αθηνά Πυκνή-Βασιλοπούλου, Μαρίνα Ντάμπου, Γιώργος Βασιλόπουλος, Κοσμάς Μανές, Κώστας Γαβρίλης και  Κυριάκος Μπαλλής. Κατασκευή σκηνικών: Μάνθος Γριμπαμπής, Παντελής Γριμπαμπής και Αγγελική Γριμπαμπή. Επιμέλεια προγράμματος και αφίσας: Γιάννης Κολλιάρος, Γιάννης Γριμπαμπής, Παντελής Γριμπαμπής. Ενδυματολογία: Μαρία Καρνουπάκη, Πλουμίτσα Θλιβίτη, Λεμονιά Φύτρου, Αργυρώ Σταμούλη και Βαγγελιώ Σωτηράκη.  Κατασκευή προσωπείων: Μαρία Κασαπίδου

Περισσότερες Φωτογραφίες