Με κέφι και χορό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΡΟΟΔΟΥ

    Σε μια γεμάτη από στήριξη και αγάπη για την ΠΡΟΟΔΟ αίθουσα του κέντρου «Χάραμα», πραγματοποιήθηκε την ημέρα των Φώτων η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, μαζί με τσάι, καφέ και άλλα εδέσματα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 100 και πλέον χωριανοί, στηρίζοντας έτσι οικονομικά τις δραστηριότητες του σωματείου μας.

Στο Χάραμα λόγω του Αιμιλιανού Ευαγγελινού βρέθηκε και ο Υπουργός Μετανάστευσης και ασύλου κ. Νότης Μηταράκης. 
    Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον π. Γεώργιο Κωνσταντίνου να ευλογεί την πίτα, με τα αντίστοιχα κομμάτια να λαμβάνουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων του χωριού. Αμέσως μετά μοιράστηκαν και τα βασιλοπιτάκια. Τρεις ήταν οι τυχεροί της βραδιάς, η Φρειδερίκη Σταμούλη που κέρδισε ένα ξύλο κοπής ζωγραφισμένο από την ζωγράφο και δασκάλα των εργαστηρίων ζωγραφικής της ΠΡΟΟΔΟΥ κ. Αγγελική Νικήτα, ο Γιάννης Ζώης που κέρδισε μια τραμπούκα από την εικαστικό Δέσποινα Καλαγκιά και η Νίτσα Ευαγγελινού που κέρδισε ένα σετ καλλυντικών από τον Δημήτρη Κοκκινάκη, τον Φαρμακοποιό στην Καλλιμασιά.
    Για το έργο της ΠΡΟΟΔΟΥ μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου ευχόμενος το 2023 να είναι ακόμη πιο δημιουργικό, ενώ η πρόεδρος Αγγελική Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στη μικρή συμμετοχή του κόσμου στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αλλά και στην επιμονή και στο πείσμα όλου του διοικητικού συμβουλίου να συνεχίσουν και τη χρονιά αυτή τη δράση τους ακόμη πιο δυναμικά.
Τη σκυτάλη πήραν οι μικροί χορευτές του συλλόγου μας που χόρεψαν χορούς από όλη την Ελλάδα, με τη καθοδήγηση του δασκάλους τους Γιώργου Παναγιωτίδη, ενώ στον χορό δεν άργησαν να μπουν και οι παρευρισκόμενοι, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Το ΔΣ της ΠΡΟΟΔΟΥ εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά, να βρισκόμαστε με γέλια, με χορούς και πρώτα και πάνω από όλα με υγεία. Ευχαριστεί δε, τους χορηγούς των δώρων, όσους παρευρέθηκαν και όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου