Εργαστήρι χαρταετών της ΠΡΟΟΔΟΥ

   Ένα ευχάριστο πρωινό πέρασαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντας στο εργαστήρι κατασκευής χαρταετού που διοργάνωσε η «ΠΡΟΟΔΟΣ» Καλλιμασιάς. Τα παιδιά μυήθηκαν και οι γονείς θυμήθηκαν τα μυστικά κατασκευής χαρταετού ακολουθώντας την παραδοσιακή μέθοδο, με τον σκελετό από καλάμι ή ξύλο, τα χαρτιά, τις κόλλες, τους σπάγγους και τις ουρές.

Οι σκελετοί ήταν έτοιμοι χάρη στη συμβολή του Νίκου Κοκκώδη, του Γιάννη Φρατζέσκου και του μέλους του ΔΣ της ΠΡΟΟΔΟΥ Γιάννη Κουμελά. Ο γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Γριμπαμπής εξήγησε σε μικρούς και μεγάλους τη διαδικασία με την οποία φτιάχνεται ο χαρταετός και ξεκίνησαν όλοι με όρεξη την κατασκευή. Μετά από επίπονη αλλά και ευχάριστη προσπάθεια δυο περίπου ωρών έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι κρατώντας έναν χαρταετό στα χέρια τον οποίο ευελπιστούν να τον πετάξουν το πρωί της Καθαρής Δευτέρας.

  Η «ΠΡΟΟΔΟΣ» εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Ευάγγελο Γανιάρη και τον Γιάννη Ψαρούδη που έδειξαν και βοήθησαν τα παιδιά στην κατασκευή των χαρταετών και όλα τα μέλη του ΔΣ που συμμετείχαν στην επιτυχή πραγματοποίηση του εργαστηρίου χαρταετών.

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου