Εκδηλώσεις τιμής στον Κωνσταντίνο Περρίκο

4 και 6 Φεβ. 2019. Οι εκδηλώσεις τιμής στον Κωνσταντίνου Περρίκο, με αφορμή τη συμπλήρωση 76 ετών από την εκτέλεσή του από τους Γερμανούς, εφέτος πραγματοποιήθηκαν από όλους τους φορείς της Καλλιμασιάς, σε συνεργασία με το Δήμο Χίου. 
Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καλλιμασιά, με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και με τη συμμετοχή όλων των σχολείων του χωριού και πολλών κατοίκων. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην αίθουσα της «Προόδου», την οποία επιμελήθηκε το Δημοτικό Σχολείο Καλλιμασιάς.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, δύο ημέρες αργότερα, στο χώρο της προτομής του ήρωα στο Δημοτικό Κήπο της Χίου, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αντιπροσωπείες σχολείων και αρκετοί Καλλιμασιώτες.
Μια τρίτη εκδήλωση βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και αφορά μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό με σχετικό θέμα.
Οφείλουμε να συγχαρούμε όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων και ιδιαίτερα την κ. Ευαγγελία Μελαχροινούδη που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της διοργάνωσης, ως εκπρόσωπος των φορέων της Καλλιμασιάς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου