Παράσταση από τη θεατρική μας ομάδα

     Σαββατοκύριακο 5 - 6 Ιουν 2010. Το πολιτιστικό σωματείο μας σε συνεργασία με το πολιτιστικό σωματείο της Κοινής παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ». Ένα έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κολλιάρος. Ύστερα από πολλή προσπάθεια το έργο στέφθηκε με επιτυχία. Μια επιτυχία που οφείλεται στο αστείρευτο συγγραφικό ταλέντο αλλά και πάθος του Γιάννη Κολλιάρου, καθώς και στην επιμονή και υπομονή όλων των «ηθοποιών» που παρόλες τις υποχρεώσεις που είχαν κατάφεραν τελικά να ανταπεξέλθουν στις απιτήσεις της παράστασης.
Η αίθουσα ήταν και τις δυο ημέρες κατάμεστη, η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή. Τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε ήταν για μας ανακούφιση και χαρά μετά από τη μεγάλη προσπάθεια. Ο κόσμος διασκέδασε, γέλασε με την ψυχή του, ξεχάστηκε, χειροκρότησε αυθόρμητα και αυτό ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για το δημιουργό και τους ηθοποιούς του. Η συνεργασία των δυο σωματείων ήταν γόνιμη και ενθαρρυντική. Ήταν πολύ όμορφο που ήρθαν κοντά τα μέλη των δυο σωματείων και ελπίζουμε να συνεχιστεί και σε άλλους τομείς με τη συμμετοχή κι άλλων συλλόγων του δήμου μας. Μέσα στο καλοκαίρι θα δοθούν κι άλλες παραστάσεις σε άλλα χωριά της Χίου.
Οι συντελεστές της παράστασης: Συγγραφέας - σκηνοθέτης: Γιάννης Κολλιάρος. Σκηνικά: Αγγελική Γριμπαμπή, Ματθαίος Γριμπαμπής και Παντελής Γριμπαμπής. Κατασκευή μασκών και μακιγιάζ: Μαρία Κασαπίδου. Ενδυμασίες: Μαρία Καρνουπάκη. Χειρισμός φωτισμού: Αργύρης Κουμελάς, Χειρισμός ήχου: Γιάννης Γριμπαμπής. Υποβολείο: Δήμητρα Πυκνή. Ηθοποιοί: Βαγγέλης Λιβανός, Βαγγελιώ Μπαλλή-Παναγιωτίδη, Μανόλης Μισιρλής, Κώστας Γαβρίλης, Κοσμάς Μανές, Ειρήνη Ρέππα - Γαβρίλη, Βαγγελιώ Σωτηράκη - Γριμπαμπή, Κατερίνα Συράκη, Κυριάκος Μπαλλής και Γιώργος Παναγιωτίδης. Ευχαριστίες οφείλουμε στο γυναικείο συνεταιρισμό Καλλιμασιάς και στο Δ.Ο.Α.Π.Π.